Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

V1.1 Sürümü Forium V1.1 Yayınlandı!

4cevap 572okunma

Yapay zekâ özeti

Forium V1.1 sürümünün yayımlandığı duyuruluyor. Değişen, eklenen ve optimize edilen özelliklerin bir görselde gösterildiği belirtiliyor. Mevcut kullanıcıların güncelleme paketini, yeni kurulum yapacakların ise temiz kurulum paketini kullanması gerektiği ifade ediliyor.

@Admin
Yönetici 1170 Puan Topluluk Elçisi
04 Ağustos 2026, 02:18
Forium V1.1 Yayınlandı!

Değişen,Eklenen Ve Optimize edilen Özellikleri Aşağıdaki Görselden Görebilirsiniz.

Yeni Kuracak İseniz Temiz Kurulum Paketi Olan ForiumV1.1.zip Dosyasını İndirmeniz gerekir.

Kurulum:
1- İndirdiginiz ForiumV1.1.zip Dosyasını Dizine Atın. Dosyaları Çıkartın.
2- siteadresiniz/install.php Açın
3- İlk Ekranda En Altta Bulunan Güvenliği Tekrar Kontrol Et Butonuna kesinlikle basın. basmazsanız hata verebilir canlı test yapılmadığı için kuruluma devam edemeyebilirsiniz. Etseniz Bile Daha sonra hata çıkabilir. Nginx Kullanıyorsanız Kurallar eklemeniz gerek, kurulumda size verecek.

Mevcut Kullanıp Sistemi Güncelleyecekler İçin Bu Konuyu Okuyabilirler.

🚨 Tamamen Yapay Zeka İle Geliştirilmiştir 🚨
Görsel
Üyelere özel ek dosyaForiumV1.1.zipİndirmek için kayıt ol veya giriş yapGiriş yapKayıt ol
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (4)
N
@Nodyan
Moderatör 48 Puan Yeni Üye
04 Ağustos 2026, 20:19
Gizli Profil
@Admin Hayırlı olsun brom :)
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
@Admin
04 Ağustos 2026, 20:22
QuoteWritten by mcpapas

@Admin Hayırlı olsun brom :)
Teşekkür ederim hocam, Keyifliyli Kullanımlar. Şuan v1.2 üzerinde çalışıyoruz bilgi verelim 😊

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
N
@Nodyan
Moderatör 48 Puan Yeni Üye
04 Ağustos 2026, 20:31
Gizli Profil
QuoteWritten by Admin

Teşekkür ederim hocam, Keyifliyli Kullanımlar. Şuan v1.2 üzerinde çalışıyoruz bilgi verelim 😊
Paylaşımlı hostingleri kurtarmak lazım hala vds planlardan çok kullanılıyor.. Php sürüm 8.0 desteklerse harika olur diye düşünüyorum :)
@Admin
04 Ağustos 2026, 20:36
QuoteWritten by mcpapas

Paylaşımlı hostingleri kurtarmak lazım hala vds planlardan çok kullanılıyor.. Php sürüm 8.0 desteklerse harika olur diye düşünüyorum :)
Hocam yazılımımız zaten paylaşımlı hostinglere olabildiğince uyumlu yazıldı. Hatta kullanan bir kullanıcımız var hostingde, sorun belirtilmedi. Tabi bazı özellikler kullanılamaz otomatik Webp yapma vs. PHP için normalde biz 7.4 yazarız scriptlerimizi ama en sona uyumlu olsun diye 8.4 yazdım hocam. Gerçi yazana kadar 8.5 çıktı 🥲😂
Çoğu hostingde 8.4 var assında sizde yokmu?

Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 3
+ 3 Ziyaretçi
Topluluğa katılın

Yanıt yazmak için giriş yapın veya hesap oluşturun.

Bu konuya yanıt verebilmek için üye hesabınızla devam edin. Hesabınız yoksa birkaç adımda kayıt olabilirsiniz.

0 alıntı seçildi