Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni projemde Forium Kullanmaya başladım

1cevap 10okunma

Yapay zekâ özeti

Kullanıcı, yeni bir topluluk projesi kapsamında Forium’u kullanmaya başladığını ve tarımla ilgilenenler için bir başvuru kaynağı oluşturmak amacıyla bir tarım portalı kurduğunu belirtiyor. Kurulum çalışmalarının sürdüğünü, forumu ziyaret ederek geliştirme önerileri paylaşılmasından memnuniyet duyacağını ifade ediyor. Forium’un yerel geliştiriciler tarafından hazırlanmasını takdir ediyor ve projenin uzun vadede başarılı olmasını diliyor.

U
@ustahakki
Üye 2 Puan Yeni Üye
04 Ağustos 2026, 18:55
Gizli Profil
Merhabalar, yeni kurmak istediğim bir topluluk projesi için arayış içerisindeyken r10'da konuyu gördüm ve inceledikten sonra denemeye karar verdim ve tarım portalı (https://tarimportali.com) tarımla uğraşanlar için bir başvuru kaynağı oluşturmak üzere yola çıktım şu an kusursuz bir kurulum aşamasını devam ettiriyoruz, sizlerde forum sitemize girerek nelerin olması gerektiğini bize önermenizden mutluluk duyarız, böyle güzel bir forum yazılımının içimizden birileri tarafından geliştiriliyor olması ayrıca çok gurur verici umarım uzun yıllar başarıyla yoluna devam eden bir uğraş olur ve tüm ülkede hatta dünyada tutulur, elinize emeklerinize sağlık.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (1)
@Admin
Yönetici 1072 Puan Uzman
04 Ağustos 2026, 19:01
Gizli Profil
QuoteWritten by ustahakki

Merhabalar, yeni kurmak istediğim bir topluluk projesi için arayış içerisindeyken r10'da konuyu gördüm ve inceledikten sonra denemeye karar verdim ve tarım portalı (https://tarimportali.com) tarımla uğraşanlar için bir başvuru kaynağı oluşturmak üzere yola çıktım şu an kusursuz bir kurulum aşamasını devam ettiriyoruz, sizlerde forum sitemize girerek nelerin olması gerektiğini bize önermenizden mutluluk duyarız, böyle güzel bir forum yazılımının içimizden birileri tarafından geliştiriliyor olması ayrıca çok gurur verici umarım uzun yıllar başarıyla yoluna devam eden bir uğraş olur ve tüm ülkede hatta dünyada tutulur, elinize emeklerinize sağlık.
Güzel Dilekleriniz Ve Yazılımımızı Kullanıp Bize Destek Oldugunuz İçin Teşekkür Ederiz.Projenizde Başarılar Dileriz. İnşallah En İyi Yerlere Gelirsiniz.
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek

Geliştirici Profilini Görüntüle
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi