Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Site Tanıtımı WebCodeBank Forium kullanıyor :)

Yapay zekâ özeti

WebCodeBank, uzun süre forum yazılımı kullanan bir ekip olarak sitesini Forium altyapısıyla geliştirdiğini belirtiyor. Site, kendi geliştirmelerini ve Forium için yapılan script paylaşımlarını takip ederek kullandığını, ayrıca Forium projesini desteklediğini ifade ediyor.

F
@fatih_akin
Üye 9 Puan Yeni Üye
03 Eylül 2026, 14:51
Gizli Profil
Merhabalar,
MyBB vb. programlarda uzun süre forum sayfaları açmış biri olarak WebCodeBank 2026 güncel türkçe kaynak olarak Forium altyapısını kullanarak geliştirmeye çalışıyorum.
Süreç boyunca aktif olarak hem kendi sitemizdeki geliştirmeleri hemde Forium adına geliştirdiği script paylaşımlarını yakında takip ederek kullanmaktayız.

WebCodeBank sitesi olarak Forium projesini desteklemekte olup gelecek başarılarının devamını dileriz.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (1)
@Admin
Yönetici 1166 Puan Topluluk Elçisi
03 Eylül 2026, 15:04
Gizli Profil
QuoteWritten by fatih_akin

Merhabalar,
MyBB vb. programlarda uzun süre forum sayfaları açmış biri olarak 2026 güncel türkçe kaynak WebCodeBank sitesinde Forium altyapısını kullanarak geliştirmeye çalışıyorum.
Süreç boyunca aktif olarak hem kendi sitemizdeki geliştirmeleri hemde Forium adına geliştirdiği script paylaşımlarını yakında takip ederek kullanmaktayız.

WebCodeBank sitesi olarak Forium projesini desteklemekte olup gelecek başarılarının devamını dileriz.
Desteginiz Ve Kullanımınız İçin Çok Teşekkür Ederiz Hocam. Keyifli Kullanımlar Dileriz.
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek

Geliştirici Profilini Görüntüle
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi