Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yönetim Görsel Tasarım Sponsoru Arıyoruz!

2cevap 230okunma

Yapay zekâ özeti

Forum, gönüllülük esasına dayalı olarak görsel tasarım sponsoru ve moderatör arayışındadır. İlgilenenlerin WhatsApp üzerinden iletişime geçmesi istenmektedir.

@Admin
Yönetici 1170 Puan Topluluk Elçisi
31 Temmuz 2026, 01:30
Merhabalar, Görsel Tasarım Sponsoru Ve Test Ekibi ihtiyacımız Vardır. Tamamen Gönüllülük Esaslıdır. Olmak İsteyenler WhatsApp Hattımızdan Ulaşabilirler.

Ekibimizi Büyütüyoruz!
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (2)
M
@mehmet_ali_tutar
Üye 7 Puan Yeni Üye
16 Ağustos 2026, 01:16
Gizli Profil
Forum moderatör ola bilirim gerekirse yazılımsal destekte ata bilirim
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
@Admin
Yönetici 1170 Puan Topluluk Elçisi
16 Ağustos 2026, 01:19
QuoteWritten by mehmet_ali_tutar

Forum moderatör ola bilirim gerekirse yazılımsal destekte ata bilirim
Merhaba Teklifiniz İçin Teşekkür Ederiz. Yazılımsal Açıdan Destege Ve Şuanlık Moderatöre İhtiyacımız Yok Ama Test Ekibine Arkadaşlar arıyorum. Forumu Her Zaman(Müsait Oldukça) Sürekli Test Edecek ve bulduğu Hataları Sorunları Bizler İle Paylaşacak. Eger Bu Şekilde Sizler İçin Uygunsa Bana Özel Mesaj Atabilirsiniz.
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Topluluğa katılın

Yanıt yazmak için giriş yapın veya hesap oluşturun.

Bu konuya yanıt verebilmek için üye hesabınızla devam edin. Hesabınız yoksa birkaç adımda kayıt olabilirsiniz.

0 alıntı seçildi