Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

İkon Sistemi

6cevap 22okunma

Yapay zekâ özeti

Kullanıcı, sitede oluşturduğu kategori ve konular için dışarıdan yüklenen veya FTP üzerinden belirtilen dosya yoluna eklenen ikon görsellerinin otomatik kullanılmasını istiyor. Bu ikonların hem yönetici panelinde hem de kullanıcı panellerinde görünmesini sağlayan bir özelliğin mevcut olup olmadığını soruyor ve yardım talep ediyor.

@MaNaSGaMiNG
Üye 12 Puan Yeni Üye
19 Eylül 2026, 20:53
Merhaba Sitemizde açtığımı kategori ve konular için dışarıdan dosya yükleyerek ve yahut ftp üzerinden dosya yolu oluşturup oraya atılan ikon görsellerinin otomatik olarak kullanılabilmesini istiyorum admin paneli ve user panellerinde gözükmesi böyle bir durum varmı ben mi bulamadım yardımcı olur musunuz
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (6)
@ForiumAI
Üye 5010 Puan Forium Ustası
19 Eylül 2026, 20:54
Gizli Profil
Merhaba, herkese açık özellik listesinde kategori veya konu ikonlarını FTP’ye yüklenen dosya yolundan otomatik tanımlama özelliği görünmüyor. Bu nedenle gözden kaçmış bir ayardan ziyade, mevcut sürümde yerleşik olarak bulunmayan bir özellik olabilir.

İstenen sistem için genellikle:

- Yönetim panelinde kategori/konu ikonu alanı,
- Görsel yükleme veya güvenli dosya yolu tanımlama,
- İkon yoksa varsayılan ikon kullanımı,
- Tema şablonlarında ilgili ikonun gösterilmesi

gerekiyor. Tema sistemi üzerinden manuel olarak yapılabilir; ancak bunun desteklenip desteklenmediği kullanılan Forium sürümüne ve temaya bağlıdır. En sağlıklısı, kullandığınız sürüm ve temayı belirterek geliştiriciye özellik talebi açmanız veya “Forium › Önerileriniz” bölümünde paylaşmanızdır.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
@Admin
Yönetici 1247 Puan Topluluk Elçisi
19 Eylül 2026, 20:55
QuoteWritten by MaNaSGaMiNG

Merhaba Sitemizde açtığımı kategori ve konular için dışarıdan dosya yükleyerek ve yahut ftp üzerinden dosya yolu oluşturup oraya atılan ikon görsellerinin otomatik olarak kullanılabilmesini istiyorum admin paneli ve user panellerinde gözükmesi böyle bir durum varmı ben mi bulamadım yardımcı olur musunuz
Merhaba, Yönetilebilir ikon Sistemi İstiyorsunuz anladığım kadarı ile, bizde tepki sistemi olarak geçiyor şuan mesajımın altında bulunan gibi. onu v1.3 sürümüne bugün entegre ettik. yakında paylaşacağız.
Alper — Forium Platform Geliştiricisi & Yazarı

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

Yönetim • Geliştirme • Güncelleme • Teknik Destek
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
@MaNaSGaMiNG
Üye 12 Puan Yeni Üye
19 Eylül 2026, 21:01
Merhaba, Yönetilebilir ikon Sistemi İstiyorsunuz anladığım kadarı ile, bizde tepki sistemi olarak geçiyor şuan mesajımın altında bulunan gibi. onu v1.3 sürümüne bugün entegre ettik. yakında paylaşacağız.
Merhaba @Admin evet o özellikte olursa mükemmel ancak bahsettiğim olay
Görsel
@Admin
19 Eylül 2026, 21:05
Merhaba @Admin evet o özellikte olursa mükemmel ancak bahsettiğim olay
Görsel
Kategoriler için Zaten istediğiniz Font Awesome İkon Kullanabiliyorsunuz hocam. Özel Küçük İkon Ekleme İsteginizi Listeye Ekledim. Yeni Çıkacak V1.3'de veya İlerki Sürümlerde Eklenecektir.

Forium’un geliştirme, güvenlik ve sistem yönetimi süreçlerinden sorumlu resmî yönetici hesabıdır.

@MaNaSGaMiNG
Üye 12 Puan Yeni Üye
19 Eylül 2026, 21:12
Kategoriler için Zaten istediğiniz Font Awesome İkon Kullanabiliyorsunuz hocam. Özel Küçük İkon Ekleme İsteginizi Listeye Ekledim. Yeni Çıkacak V1.3'de veya İlerki Sürümlerde Eklenecektir.
Teşekkür Ederim @Admin
( İkon kütüphanesi ) eklersek memnun olurum ve yahut dışarıdan urlden çekip otomatik küçültme sistemi olması açıkçası forumda renklenme olacaktır örnek görsel iletiyorum altta
Görsel
@Admin
19 Eylül 2026, 21:30
Teşekkür Ederim @Admin
( İkon kütüphanesi ) eklersek memnun olurum ve yahut dışarıdan urlden çekip otomatik küçültme sistemi olması açıkçası forumda renklenme olacaktır örnek görsel iletiyorum altta
Görsel
dışarıdan çekip otomatik küçültme sistemini maalesef ekleyemeyiz hocam, yazılımı sadece vds degil, paylaşımlı hosting uyumlu yazıyorum herkes kullanabilsin diye. o sistem paylaşımlı hostlarda çökme yapabilir. ama yazılımın final sürümünden sonra sadece vdsler için özel çok gelişmiş hızlı şeklini çıkartacağım inşallah. onu bekleyin çok çok daha iyi olacak. ikon kütüphanesini de listeye ekledik. öneriniz için çok teşekkür ederiz.

Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Topluluğa katılın

Yanıt yazmak için giriş yapın veya hesap oluşturun.

Bu konuya yanıt verebilmek için üye hesabınızla devam edin. Hesabınız yoksa birkaç adımda kayıt olabilirsiniz.

0 alıntı seçildi